Rreth Nesh

Agjensia Turistike – Administrative “Kollçaku Travel“, me zyre në qendër të qytetit të Pejës, është themeluar në vitin 1992. 

Qëllimi kryesor i agjencisë është t’iu shërbej klientëve te saj me korrektësi, shpejtësi dhe cilësi. 

Ne vitin 1998, “Kollçaku Travel” është licencuar nga IATA (Internacional Air Transport Association) me te drejtën e shitjes se biletave të udhëtimit, sipas starnardeve internacionale. 

“Kollçaku Travel” ofron shërbime si : 

  • bileta udhëtimi për të gjitha destinacionet botërore
  • akomodim ne hotele, 
  • pushime, 
  • Toure Tursitike.

Agjencia jonë gjithashtu ofron shërbime administrative si : 
• përkthime te dokumenteve ne gjuhet e huaja,
• plotësimi i formularëve/aplikacioneve për vize për ne ambasadat e ndryshme.
Personeli i “Kollçaku Travel” është me eksperiencë pune dhe është i aftë të plotësojë kërkesat e klientëve në kohë e me cilësi, si për udhëtimet ashtu edhe për produktet turistike për individë dhe grupe, brenda dhe jashtë vendit
Ju lutem na kontaktoni në faqen kontakti dhe binduni në cilësinë e shërbimeve tona. Ju mirëpresim